EIENDOMSSØK
Sydenhus Costa Blanca Small Logo
3 Soverom Leilighet i Murcia Murcia (Costa Calida)
Referanse: SCB-7000  PRIS: 193.000€
Skriv ut
Eiendomsdetaljer
Ref: SCB-7000 Land: Spania Landsdel: Murcia (Costa Calida) Eiendommens beliggenhet: Murcia Eiendomstype: Leilighet Byggstørrelse: 96m² Antall soverom: 3 Antall baderom: 2
Eiendomsbeskrivelse

Tindra H. La Pinada

SAN BLAS. SANTIAGO DE LA RIBERA (Murcia)

består av 24 leiligheter med hage eller privat solarium. Moderne og avansert design, bygget med de beste finishene og materialer av høy kvalitet. Ligger i et furuskogsmiljø og nærhet til stranden, gjør dette komplekset til det perfekte stedet å bo.


Beliggenhet

 • Santiago de la Ribera, Murcia ligger ca 30 km syd for Torrevieja og kort vei til bl.a. San Pedro del Pinatar og San Javier.  Nærhet til landsbyen Santiago de la Ribera, hvor du finner alle tjenester og fasiliteter.
 • Kort vei til DOS MARES kommersielle senter hvor du finner barer, restauranter, supermarked, apotek, banker .  I tillegg har du sykehuset  LOS ARCOS  i nærheten.
 • Prosjektet ligger rett foran grøntområdet San Blas og har utsikt over furutrær
 • 800 m til stranden fra komplekset
 • Du vil bo i et naturlig miljø og med alle tjenestene veldig nært
 • Tindra Homes LA PINADA ligger i nærheten av et kommersielt område med tilgang til alle hovedtjenestene.
 • Supermarkeder, helseklinikker og sykehus, banker, skoler, nautisk klubb ..... som vil gjøre livet ditt lettere.
 • Du vil også nyte Mar Menor med utrolige soloppganger og hvor du kan trene alle typer nautiske idretter.

Bygningsmessige Fordeler

 • Plassering
 • Moderne og avansert design
 • Store vinduer
 • Motoriserte persienner
 • Familieboliger
 • Felles grøntområder og svømmebasseng
 • Solarium (inkludert i leilighetene på øverste etasje)
 • Privat hage foran og bak (inkludert i leilighetene på bakkeplan.)
 • Parkering inkludert

Bygningsmessig Kvalitet

 • Beste finish og materialer av høy kvalitet
 • Motoriserte persienner
 • Forsterket inngangsdør
 • Vanntett glatt maling
 • Innvendige dører med trefinish
 • Designermøbler på kjøkkenet
 • Klimaanlegg forhåndsinstallert av konduktorer
 • Opphenget servantskap og speil
 • Gjennomsiktig glassdusj med kromkant
 • Sklisikre porselengulv på utendørs belegg og terrasser
 • Designer utvendige lys på hovedfasaden.

GENERELL INFORMASJON

NYBYGG

Pris/Soverom/Areal:  

I prosjekter oppgis alltid tallet som et «fra-tall» ut ifra den rimeligste leiligheten.

Overtagelse:                           
De fleste leiligheter i prosjekter planlegges ferdigstillet i 2022 - mange allerede juni 2022.


Ta kontakt med SydenHus®-megleren din - gjerne på mail-lenken for ytterligere informasjon om pris, ant. soverom, de ulike planløsninger og forventet ferdigstillelse i det prosjektet som du finner mest interessant for deg. 
Vi sender deg gjerne planløsninger og mer info på det du ønsker utfyllende informasjon om.

Torrevieja - Spania

Torrevieja er en kystby. Den ligger på Costa Blanca SYD, i Alicante-provinsen i Sør-Spania. Navnet kommer av at stedet frem til 1802 bare var et gammelt vakttårn. "Torre" betyr tårn på Spansk og "vieja" betyr gammel. Salt er hovedindustrien i Torrevieja siden byen ligger mellom havet og to store saltsjøer Las Salinas. Plasseringen gjør at Torrevieja har et meget helsebringende klima, noe som er hovedgrunnen til byens popularitet blant nordmenn, svensker og andre nord-europeere som oppsøker Spania av helsemessige årsaker. Torrevieja var opprinnelig en liten kystby. 

Torrevieja ligger infrastrukturmessig særdeles praktisk til, med kun 30 minutters kjøretur fra flyplassene i Alicante og Murcia. Dette gjør stedet lett tilgjengelig fra de fleste europeiske byer.

I de seneste årene har den lokale økonomien hatt en voldsom vekst på grunn av turisme og Torrevieja er blitt en veldig internasjonal by.  Her bor det i tillegg til Spanjoler en stor andel av Skandinavere, men også Briter, Irer, Tyskere og Østeuropeere har funnet sin plass i lokalsamfunnet her. Svært mange har bosatt seg her på fast basis, og bor her hele året.

Strender

Det finnes flere strender i Torrevieja. Foruten bystranda som ligger på sørsiden av byen har du også La Mata Stranden som ligger i nordenden av Torrevieja. Dette er en 2,5 km lang strand som har fått betegnelse Blue Flag flere år på rad på grunn av kvalitet, renhet og tilgjengelighet. Stranden ligger i direkte tilknytning naturreservatet Laguna de la Mata som er et flott rekreasjonsområde med et yrende fugleliv, gressenger og turstier.

 Restauranter

Det florerer av barer, caféer og restauranter i området, og du kan finne mat fra nær sagt et hvilket som helst land i verden. På grunn av det kulturelle mangfoldet er det gastronomiske utvalget mer likt en storby enn en mellomstor ferieby. Mange av tapasbarene i Torrevieja tilbyr tapas og caña for 1,5€, og det finnes også enkelte barer som følger en tradisjon som Granada er mest kjent for ved at de byr på en liten tapas eller en montadito når du bestiller øl eller vin. Noen av spesialitetene innen matveien i Torrevieja er Arroz, som er bedre kjent som Paella i andre deler av Spania, samt Sobresada som best kan beskrives som smørbar salami

Hotell

Det finnes ikke så mange hotell i Torrevieja Sentrum. De fleste hotellene ligger litt utenfor. Et greit sted å lete etter hotell i Torrevieja er www.hotels.com. Der kan du søke blant en rekke hotell i Torrevieja og booke hotellrom direkte. Prisen er som oftest lavere på hotels.com enn det du finner andre plasser.

Severdigheter
Det finnes mange severdigheter i Torrevieja-området. Den vakre parken Parque de las Naciones som ligger i sentrum er åpen hele året og er et flott sted å ta med barna. Det er et stort marked hver fredag. På sommeren er det et kveldsmarked og et minitivoli i nærheten av havnen og strandpromenaden.

Torrevieja har to saltsjøer. Den ene brukes til saltproduksjon mens den andre er blitt et verneverdig naturreservat der du kan gå eller sykle langs sjøen og nyte naturen. Begge disse saltsjøene har kanaler der sjøvann renner inn. Torrevieja har med andre ord to elver som renner motsatt vei, noe som er er jo ganske spesielt. Torrevieja har en lang molo som man kan gå på og en vakker gangvei langs stranden som yrer av liv hele året. Aquapolis, badeparken, er åpen fra Juni til September. Saltmuseet, kan besøkes hele året. Hvis du er i Torrevieja i Desember må du se Belen, julekrybben, som installeres på kirkeplassen og som er et fascinerende skue i sin kompleksitet og oppfinnsomhet.

Aktiviteter
Det er alltid masse å finne på i Torrevieja. Det florerer av barer, caféer og restauranter og du kan finne mat fra nær sagt et hvilket som helst land i verden. På grunn av det kulturelle mangfoldet i Torrevieja er det gastronomiske utvalget mer likt en storby enn en mellomstor ferieby.

For de som liker å danse seg gjennom natten, foregår nattelivet til kl 7 på morgenen i de mange barene og diskotekene. For de som liker sol og strand finnes det mange strender i sentrum og langs Orihuela-kysten. Det finnes treningsstudioer som tilbyr feriemedlemsskap, spa, bassenger, Go-Kart baner og det er mange shoppingmuligheter i Torrevieja. 

SydenHus ® – 26 år i Spania-markedet
SydenHus® har erfaring med salg og formidling av boliger til Nordmenn i Spania siden 1995.

Konseptets grunnlegger og partner er Knut Andresen, som fortsatt er aktiv støttespiller.
Virksomheten er organisert gjennom det norskeide foretaket Eiendomsrådgiveren AS og ledes av Eiendomsmegler MNEF Ellen C Borgenheim, som ble Statsaut. Eiendomsmegler i 1978 og har alltid jobbet med eiendomsmegling og eiendomsrådgivning.
 

Sydenhus® har siden 1995 solgt og formidlet omkring 900 enheter på Costa Blanca, hovedsakelig i området rundt Torrevieja og Orihuela Costa.

Vi er svært stolte over å være en av de få, om ikke den eneste, som tilbyr et totalkonsept i Spania.  Se:  https://sydenhus.no/servicesenteret/

Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, men vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom vårt søsterselskap, Servicesenteret, som vi deler kontor med. Dette selskapet oppbevarer nøkler og gjør selvangivelser for flere hundre norske boligeiere hvert år.  Alle formaliteter med kommunale etater (vann, eiendomsskatt, strøm), notar (tinglysingen), oppgjør m.m. ordnes av dem.  Servicesenteret har selvsagt autorisert spansk advokat som også er daglig leder av foretaket.

Besøk vår hjemmeside:  www.sydenhus.no - der finner du et lite utvalg av alt vi kan tilby deg: https://sydenhus.no/kart/

I Spania fungerer meglermarkedet slik at alle nye boligprosjekt er tilgjengelig for salg gjennom alle seriøse meglerfirmaer.

På vår hjemmeside og på finn.no averterer vi ikke alt fordi det vil kunne være svært forvirrende og uoversiktlig for deg som boligsøker.  Vi har i stedet valgt ut et lite knippe av gode objekter i forskjellige kategorier for å gi deg en smakebit.  Alt som vi viser frem på disse sidene går vi absolutt god for ifht høy kvalitet og seriøsitet hos utbygger.  Det finnes også prosjekter i markedet som vi ikke vil anbefale, og de er selvsagt ikke på hjemmesiden.  Kommer du over et prosjekt som du finner på en annen nettside og ikke hos oss - ta kontakt med oss for å kvalitetssikre prosjektet.  Det kan like gjerne være at det er et godt prosjekt som går godt gjennom vår kvalitetssjekk.  Da kan vi hjelpe deg i mål og bistå deg med handelen. Vi har også et stort utvalg av brukte boliger.  Mange av dem rekker vi ikke å legge opp på hjemmesiden før de er solgt.  Ta derfor kontakt med oss og fortell oss hva du er ute etter, så følger vi med i markedet for deg og gir deg boligtips som passer dine kriterier.

Vi hjelper deg i mål - benytt deg av vår mangeårige erfaring og lokalkunnskap.

 

 

Karakteristikker

Fasiliteter