EIENDOMSSØK
Sydenhus Costa Blanca Small Logo
3 Soverom Villa i Daya Nueva Alicante (Costa Blanca)
Referanse: SCB-5140  PRIS: 297.000€
Skriv ut
Eiendomsdetaljer
Ref: SCB-5140 Land: Spania Landsdel: Alicante (Costa Blanca) Eiendommens beliggenhet: Daya Nueva Eiendomstype: Villa Byggstørrelse: 140m² Antall soverom: 3 Antall baderom: 3
Eiendomsbeskrivelse

Villaene er moderne og romslige og er bygget til en høy teknisk standard. Det er mye naturlig lys takket være de store vinduene. Husene er isolert for bedre å beholde varmen om vinteren og kulden om sommeren, noe som gir et mer behagelig inneklima.

På inngangsplanet finner du stuen og et smakfullt kjøkken med åpen planløsning. Herfra kan du åpne terrassedørene til den fine hagen med privat basseng.

  I denne etasjen er det også et lite gjestetoalett og et vaskerom med plass til vaskemaskin. På baksiden har du et soverom med eget bad.

På øverste nivå er det to soverom til, begge med separate bad. Det er også to store terrasser i hver retning med fantastisk utsikt!


Nå har vi gleden av å tilby disse vakre villaene i den lille spanske landsbyen Daya Nueva. Her finner du alle de tjenester du trenger innen gangavstand, og innen 15 minutter med bil kommer du til den milelange stranden i Guardamar del Segura og flere andre byer!

Karakteristikker
  • carport

Fasiliteter