EIENDOMSSØK
Sydenhus Costa Blanca Small Logo
1 Soverom Leilighet i Villamartin Alicante (Costa Blanca)
Referanse: SCB-2033  PRIS: 128.000€
Skriv ut
Eiendomsdetaljer
Ref: SCB-2033 Land: Spania Landsdel: Alicante (Costa Blanca) Eiendommens beliggenhet: Villamartin Eiendomstype: Leilighet Antall soverom: 1 Antall baderom: 2
Eiendomsbeskrivelse

Valentino Golf vil bestå av 6 blokker med totalt 144 leiligheter.

Det bygges leiligheter på mellom 64 og 76 m2. Boligene har 1 eller 2 soverom og 2 bad. Det blir lavblokker av 4 etasjer hvor leilighetene på bakkeplan har terrasse og hage på mellom 98 – 206 m2, leilighetene i 2 etasje har romslige terrasser og leilighetene i de to øverste etasjene har terrasse og privat takterrasse på 27 – 33 m2.

Her står estetikk og komfort i høysetet. Opplev den fristende blandingen av moderne arkitektur og lyse og delikate hjem. Her får du hverdagsluksus rett ved golfbanen.

I tillegg til flotte leiligheter kan kjøperne av boligene i Valentino Golf glede seg over hyggelige beplantede fellesområder med blant annet paddle tennisbaner og flere bassenger.

Priser fra 122.000 – 155.000 euro + omkostninger.

Dette er et meget populært prosjekt.Fase I og II er allerede utsolgt.  Fase III er nå i markedet.  

Ta kontakt for prisliste og planløsninger.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Valentino Golf like ved golfbanen i Villamartín.

 

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

 

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 - 10 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

 

Karakteristikker
  • Garage
  • Air conditioning
  • Elevator

Fasiliteter