EIENDOMSSØK
Sydenhus Costa Blanca Small Logo
2 Soverom Leilighet i Alicante Alicante (Costa Blanca)
Referanse: SCB-1525  PRIS: 198.000€
Skriv ut
Eiendomsdetaljer
Ref: SCB-1525 Land: Spania Landsdel: Alicante (Costa Blanca) Eiendommens beliggenhet: Alicante Eiendomstype: Leilighet Antall soverom: 2 Antall baderom: 1
Eiendomsbeskrivelse

Du kan velge mellom leiligheter eller rekkehus med 2 og 3 soverom og 1 og 2 bad, med store terrasser eller solarium. Komplekset leveres med et stort fellesområde med svømmebasseng omgitt av nydelige hager og havutsikt. Boligene er nøkkelferdig så her ser man hva man får! Det er mulig få kjøpt boder og parkeringsplass for en liten ekstra kostnad.

De leilighetene i blokken som nå er ledig er på ca 85 m2. En av dem er på bakkeplan og har en terrasse på ca 40 kvm.  

Pris: 242.000 – 393.000 euro + omkostninger

Rekkehusene er på mellom 88 og 151 m2, noen har også kjeller og garasje. Takterrassene er på mellom 6 og 25 m2.

Pris: 198.000 – 320.000 euro  + omkostninger


Komplekset Villa Mediterraneo har en flott beliggenhet i et populært område av Santa Pola. Boligene har havutsikt og ligger kun 150 meter fra Levante-stranden hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over bukten i Santa Pola.  Det er også gangavstand til det nye kjøpesenteret "Polamax",  og til butikker, restauranter og supermarkeder. Santa Pola sentrum er bare en kort spasertur unna.   

Santa Pola er en koselig levende by med ca 30 000 innbyggere. Befolkningen mer enn dobles i løpet av sommeren, med folk som kommer fra Spania, resten av Europa og Skandinavia. Det er utrolig flotte strender i Santa Pola. Byen har ca 8 km med sandstrender og har derfor mange aktiviteter som for eksempler surfing, seiling, dykking og svømming. Byen har et sjarmerende sentrum, med en middelalderborg som midtpunkt. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter. Det er flotte sykkelstier og båtforbindelse med den sjarmerende sjørøverøya Tabarca. Det finnes også en fornøyelsespark for barn og en dyrepark bare noen få kilometer unna.  

Karakteristikker

Fasiliteter