EIENDOMSSØK
Sydenhus Costa Blanca Small Logo

Om oss

SydenHus® – 26 år i Spania-markedet

SydenHus® har erfaring med salg og formidling av boliger til Nordmenn i Spania siden 1995.  Konseptet ble grunnlagt i 1995 av Knut Andresen, som fortsatt er en aktiv støttespiller.  Virksomheten er organisert gjennom det norskeide foretaket Eiendomsrådgiveren AS. Selskapet ledes av Eiendomsmegler MNEF Ellen C Borgenheim, som ble Statsaut. Eiendomsmegler i 1978 og har siden da alltid jobbet med eiendomsmegling og eiendomsrådgivning.

Sydenhus® har siden 1995 solgt og formidlet omkring 900 enheter på Costa Blanca, hovedsakelig i området rundt Torrevieja og Orihuela Costa.

Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, men vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom vårt søsterselskap, Servicesenteret, som vi deler kontor med. Dette selskapet oppbevarer nøkler og gjør selvangivelser for flere hundre norske boligeiere hvert år.  Alle formaliteter med kommunale etater (vann, eiendomsskatt, strøm), notar (tinglysingen), oppgjør m.m. ordnes av dem.  Servicesenteret har selvsagt autorisert spansk advokat som også er daglig leder av foretaket og de øvrige ansatte snakker norsk og svensk.  https://sydenhus.no/servicesenteret/

Besøk vår hjemmeside:  www.sydenhus.no – der finner du et lite utvalg av alt vi kan tilby deg. Registrer dine kriterier for hva vi skal lete etter i ditt boligsøk her så leter vi etter de objektene vi ser passer for deg – så boligjakten på ditt SydenHus® går enklere for deg.

I Spania fungerer meglermarkedet slik at alle nye boligprosjekt er tilgjengelig for salg gjennom alle seriøse meglerfirmaer. På vår hjemmeside og på finn.no averterer vi ikke alt fordi det vil kunne være svært forvirrende og uoversiktlig for deg som boligsøker.  Vi har i stedet valgt ut et lite knippe av gode objekter i forskjellige kategorier for å gi deg en smakebit.  Alt som vi viser frem på disse sidene går vi absolutt god for ifht høy kvalitet og seriøsitet hos utbygger.  Det finnes også prosjekter i markedet som vi ikke vil anbefale, og de er selvsagt ikke på hjemmesiden.  Kommer du over et prosjekt som du finner på en annen nettside og ikke hos oss – ta kontakt med oss for å kvalitetssikre prosjektet.  Det kan like gjerne være at det er et godt prosjekt som går godt gjennom vår kvalitetssjekk.  Da kan vi hjelpe deg i mål og bistå deg med handelen. Vi har også et stort utvalg av brukte boliger.  Mange av dem rekker vi ikke å legge opp på hjemmesiden før de er solgt.  Ta derfor kontakt med oss og fortell oss hva du er ute etter, så følger vi med i markedet for deg og gir deg boligtips som passer dine kriterier.

Ellen C Borgenheim from Sydenhus Costa Blanca

Vi hjelper deg i mål! Velkommen!
Benytt deg av vår mangeårige erfaring og lokalkunnskap!  

Siste nytt:

Vi i SydenHus® er opptatt av å følge med i markedet og fornye og forbedre oss hele tiden. Nå har vi tatt neste steg. Vi ønsker å være en totalleverandør i vårt område. Derfor har vi nå inngått samarbeide med flere aktører innen blant annet interiør, boligservice og finansiering

FINANSIERING

Vår samarbeidspartner, BANK IN SPAIN, vil kunne bistå med lån til bolig på Costa Blanca, til de aller beste betingelser, når du kjøper bolig gjennom SydenHus®.

Ta kontakt med oss i SydenHus® dersom du vil snakke med oss om noe av dette.

Drømmen om Spania

SydenHus® har i samarbeid med blant annet Wannabees film og TV laget en serie på 10 episoder à 5 -10 minutter. Disse viser hele saksgangen ved boligkjøp i Spania. Serien følger et par fra Sandefjord, helt fra de sitter på nettet og surfer hjemme, til de flytter inn i sitt nybygde hus. Hele prosessen tar ca 1 år.

Du kan se episodene på www.sydenhus.no/video

 

Kontakter i SydenHus

Ellen C Borgenheim from Sydenhus Costa Blanca

Ellen C. Borgenheim

Manager / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Telefon: (+47) 413 76 000
Mobil: (+34) 696 908 835
ellen@sydenhus.no

Knut Andresen from Sydenhus Costa Blanca

Knut Andresen

Gründer av konseptet SydenHus® / Partner
Telefon: (+47) 997 84 600
Mobil: (+34) 629 850 170
knut@sydenhus.no

*** *** *** *** ***

@@@ @@@ @@@ @@@ @@@
Telefon: (+47) 413 76 000
info@sydenhus.no

Brenner du for å hjelpe folk

Brenner du for å hjelpe folk

til å oppnå boligdrømmen sin i Spania? Da tar du kontakt:
Mobil: (+47) 413 76 000
info@sydenhus.no

Ditt Navn

Ditt Navn

Agent – din lokale SydenHus® – kontakt bosatt i ….ja hvor?
Telefon: (+47) 413 76 000
Mobil: (+47) eller (+46) …
agentnavn@sydenhus.no

Samarbeidspartnere

Bank in Spain
Trond G Michelsen

Calle Joaquín Rodrigo 6
03581 Alfaz del Pi

Telefon:+34 961 04 38 38
Mobil: +34 692 152 688
E-post: trond@bankinspain.com
www.bankinspain.com

Vi finner det beste huslånet for deg som skal kjøpe eiendom i Spania. Vi arbeider med mange av de 14 største bankene du finner i Spania. Med oss sender du én søknad til mange banker.

Nordisk taxi

Calle Escultores Hermanos Blanco, 1, 03181 Torrevieja, Alicante

Telefon: +34 622 157 212
Mobil: +34 692 152 688
E-post: info@nordisktaxi.com
www.nordisktaxi.com

Nordisk Taxi, The Specialist in Alicante Airport Transfer.

Wannabees Film & TV
Tone Sæbø

Telefon: +47 959 79 219
E-post: tone@wannabees.no
www.wannabees.no

Wannabees Film & TV er et annerledes produksjonsselskap som skaper lekent videoinnhold og underholdning for alle plattformer. Vi har spesialisert oss på videofilmer for bedrifter til sosiale medier.

Østfold-Transport Service AS / Tryggflytting.no
Jan Roger Tofteberg

Telefon: +47 693 01 050
Mobil: +34 645 295 679
E-post: jrt@ostfold-transport.no
www.ostfold-transport.no

Alt innen flytting Norge – Spania – Norge. Lagring både i Norge og Spania.